duminică, 9 iunie 2013

Review - Unt de corp I love ... lemons & limes


Acum vreo 2 luni am castigat pe blogul http://www.goldandsilversparkles.com un unt de corp I love .. lemons & limes, pe care mi l-am dorit tare mult, stiind ca are un miros superb. Timp de o luna l-am folosit constant, dupa dus si aucm in sfarsit mi-am facut timp sa ii fac si un review. Stiu ca sunt deja multe in blogosfera, insa o parere in plus nu strica.




Ambalajul este tip cutie, de plastic, asa cum puteti vedea si in poze. Imi plac descrierea de pe capac si toate instructiunile de utilizare, foarte sugestive..

Consistenta este cremoasa, densa, nu degeaba se numeste unt de corp. Parfumul este extraordinar, imi vine sa il mananc de fiecare data cand deschid capacul.. seamana a prajiturele/inghetata cu lamaie, o minunatie! Si persista si pe piele cateva ore. Nepotelul meu deja baga degetelele in cutie sa manance cand nu eram atenta int-ro zi.

Efecte: Untul se aplica si se intinde repede, fiind absorbit foarte usor in piele. Nu lasa o pelicula grasa, asa ca nu trebuie sa asteptam nu stiu cat timp pana intra de tot in piele. O cantitate micuta este mai mult decat suficienta, astfel ca untul de corp este destul de spornic. Hidratarea conferita este medie, pentru o piele foarte uscata recomand sa aplicati o cantitate mai generoasa de produs sau sa reaplicati mai des. Eu nu simt nevoia o zi intreaga de o hidratare in plus si daca inainte mai foloseam spray de corp, de cand folosesc acest produs am renuntat la spray, deoarece are un parfum extraordinar care persista pe piele.

Untul de corp se gaseste in DM sau in Douglas, dar se gaseste si online, la un pret de aprox. 30 de lei. Voi l-ati incercat?


P.S. Nu uitati de cele doua giveaway-uri in care puteti castiga:

1. Un premiu la alegere de pe www.arganashop.ro; inscrierile se fac aici:  http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-largana-shop.html

2. Unul din cele doua premii constand in:
- keratina lichida Anian
- crema hidratanta Aloe + crema de maini alantoina
Inscrierile se fac aici: http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-triodeluxe.html


8 comentarii:

Maria Silvia spunea...

Da am avut si eu noroc sa-l castig pe un blog, si sunt foarte fericita sa am acest unt :D. Il ador si dupa mi seva terminat cu siguranta imi voi cumpara altul.

Claudia Choice spunea...

Daca iti place mirosul de praiturele cu lamaie, iti recomand sa incerci si gelul de dus peeling cu aceeasi aroma de la Balea.

Vogue Jazz spunea...

Chiar eram curioasă de cum se comportă acest unt de corp (Am pus ochii pe el in DM). Am mai căutat review-uri dar niciunul nu era prea detaliat.

Anca spunea...

Si eu il am si miroase fenomenal si daca nu ai probleme cu piele uscata persista hidratarea destul de mult

Alina spunea...

ma tenteaza, dar cred totusi ca o sa-mi cumpar lotiunea, prefer texturile mai usoare :).

Portraitinblack spunea...

@ Maria Silvia: si eu il voi recumpara, insa posibil cu o alta aroma, sunt curioasa sa vad daca si restul sunt superbe!

@ Claudia Choice: as incerca multe produse Balea, din pacate nu se gasesc la mine in oras..

@ Vogue Jazz: sper sa iti placa!

@ Anca: asa este, hidrateaza si bine..

@ Alina: si eu folosesc mai mult lotiuni, insa daca s-a ivit sansa de a-l incerca..nu m-am putut abtine!

Rauta Monica spunea...

nu l-am incercat, dar la cate pareri bune am citit despre el cand voi avea ocazia cu siguranta il cumpar si eu

Дарья Пленкина spunea...

Hi! I really like your blog! You are very cool! I will be glad if you'll join me!
http://defishencia.blogspot.ru/

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB